abonneren

Snap! (1.01)

Iedereen kent het wel: je komt iets tegen waarvan je denkt: oh, dat moet ik onthouden. Nu bijna alle mobiele telefoons een camera hebben, is het erg makkelijk even een fotootje van het object in kwestie te maken. Maar als je nog iets wil opschrijven over wat je net hebt gefotografeerd? Dan moet je weer apart je notities openen. Met Snap!
hoeft dat niet meer – in deze applicatie kan je direct aantekeningen op je gemaakte foto maken.

Als je applicatie voor het eerst opstart, krijg je een tutorial die je wegwijs maakt. Om Snap! vervolgens te gebruiken, maak je simpelweg een foto. Daarna heb je meteen de mogelijkheid om je foto naar hartelust vol te krabbelen met alles wat je er over kwijt wil. Als je daarmee klaar bent, kan je je geschreven tekst overal naar toe schuiven. Ook foto’s die al in je bibliotheek staan kan je bewerken, door op het icoontje met het potlood te tikken. Als je daar behoefte aan hebt, kan je foto’s ook delen op Facebook of Twitter.

Geen idee wat het nut is van deze applicatie? Wat dacht je van de namen onthouden van mensen die je net hebt ontmoet, waar je ook alweer die mooie jas hebt gezien en wat die kostte, waar dat leuke cafeetje nou eigenlijk precies zat… Mogelijkheden genoeg.

Het enige nadeel is dat de foto’s die je opslaat in landschapsstand op je camerarol worden weergegeven, ook al heb je ze in portretstand gemaakt. Hopelijk wordt dit in een toekomstige update aangepakt.

iPhone: € 1,59

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie