Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

SLI mogelijk op alle moederborden dankzij hack

Heeft u een moederbord met twee pci-express*16-sloten? Dan kunt u twee grafische kaarten van nVidia in sli draaien, ook al is uw moederbord hier niet officieel voor gecertificeerd. De hack past het bios niet aan en werkt met elke nVidia-driver.De sli-hack isafkomstig van xdevs.com, dat het zich tot doel stelde slite ontsluiten voor elke chipset.
De hack is mogelijk door een vereenvoudigde verificatiemethode waar nVidia sinds de Intel X58 gebruik van maakt. Deze methode is eenvoudig voor de gek te houden, zodat de nVidia-driver denkt dat de aanwezige chipset een X58 is. Verder past de hack een registersleutel aan. Op xdevs.com is duidelijk te lezen hoe u sli aan de gang krijgt.

De sli-hack werkt met Windows XP, Vista en Windows 7 op zowel 32-bit als 64-bit systemen. De hack is getest op moederborden met een Intel X38, X48, P35, P45 of een AMD 790X of 790FX-chipset.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

Laatste reactie