abonneren

ServicePack1 Vista op komst

Het eerste servicepack voor Windows Vista, een verzameling reperaties voor het nieuwe besturingssysteem, wordt mogelijk dit jaar aan bètatesters verstrekt, maar komt voor eindgebruikers zeker niet dit jaar beschikbaar.Lange tijd hield Microsoft vol dat er zo goed als zeker geen Servicepack voor Vista zou uitkomen omdat de systeemsoftware grondig was getest, maar nu lijkt de komst van het reparatiepakket onvermijdelijk. Onduidelijk is nog wanneer precies. Eerder berichten over het verschijnen van Vista SP1 deze week zijn door Microsoft met kracht ontkend.
Donderdag liet Microsoft weten dat het zeker niet dit jaar zal worden.

Details over SP1 zijn ook nog niet vrijgegeven. Verwacht wordt dat het niet om een zeer groot bestand zal gaan. Wie zijn systeem regelmatig bijwerkt, heeft de meeste updates vermoedelijk al in huis.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord