abonneren

Sense-interface ook op HTC Dream te gebruiken

De tweede Android-smartphone, de HTC Magic, krijgt waarschijnlijk een update zodat dit toestel ook over de Sense-interface kan beschikken. Deze interface kennen we van de nieuwe Hero. Bezitters van de G1 hebben pech: dit toestel heeft te weinig vrij geheugen.Het is nog niet helemaal zeker dat HTC de Sense-interface inderdaad beschikbaar mag stellen voor de Magic.
Google staat dit soort aanpassingen eigenlijk niet toe aan 'Google Experience'-smartphones en de Magic is er hier ook een van. Toch lijkt het niet onwaarschijnlijk dat HTC zijn zin krijgt; de fabrikant is één van de belangrijkste Android-klanten. Via custom roms is de interface sowieso al te installeren op de Magic.

Bezitters van een T-Mobile G1 hebben pech. Het toestel heeft aanzienlijk minder intern geheugen dan de Magic en Hero, waardoor de update geen zin zou hebben. Sterker nog, er doen steeds meer geruchten de ronde dat de G1 helemaal geen updates meer krijgt. Zelfs de nieuwe Donut-update (Android 2.0) zou al te groot zijn voor de G1. Als dat inderdaad zo is, dan is dat slecht nieuws voor early adopters...

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: