abonneren

Sandisk zorgt voor je beeldmateriaal

Sandisk introduceert een aantal nieuwe opslagproducten die het opslaan en bewaren van je beeldmateriaal nog makkelijker maken.

Geheugenkaartjes
Zo introduceert Sandisk de snelste 64 GB SD kaart tot nu toe. De ‘SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I Card’ is in staat om met een snelheid 90 megabyte per seconde foto’s in RAW-formaat op te slaan of Full HD video’s. Het kaartje kan met een snelheid vna 95 MB/s worden gelezen zodat je de opnamen ook weer snel op de pc kunt overzetten. De Sandisk Extreme Pro SDHC-kaartjes zijn beschikbaar in formaten van 8 GB tot 64 GB.

Sandisk is naar eigen zeggen de eerste met een 64 GB micro SDXC-kaart. Hiermee wordt de potentiële opslagcapaciteit van geavanceerde smartphones en tablets verdubbeld. De kaartjes kunnen met 30 MB/s beeldmateriaal opslaan. De Sandisk Mobiel Ultra cards zijn in capaciteit van 4 tot 64 GB beschikbaar.

Een ander nieuw Sandisk product is een EyeFI geheugenkaart met ingebouwde wifi. De SD-kaartjes zijn er in 4 GB of 8 GB capaciteit.

Memory Vault
Sandisk introduceert met de Memory Vault een nieuwe categorie opslagproducten die getest zijn om beeldmateriaal gedurende 100 jaar op te slaan. Sandisk noemt het een betrouwbare manier om een fotoalbum veilig te stellen voor de volgende generatie. De Sandisk Memory Vault zal in 8 GB en 16 GB uitvoering uitkomen.

USB-sticks
Ook op het gebied van usb-sticks breidt Sandisk het aanbod uit. De nieuwe Cruzer Fit usb-stick is een heel compact usb-stickje in 4 tot 16 GB capaciteit. De grotere Cruzer Switch komt in 2 GB tot 32 GB uitvoering.

Alle nieuwe Sandisk-producten zijn in oktober beschikbaar.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: