abonneren

Samsung Wave, eerste Badatelefoon

Samsung lanceert met de gisteren gepresenteerde Wave (S8500) de eerste smartphone die gebruik maakt van het open mobiele platform bada van Samsung. De Samsung Wave is een multimedia smartphone, die volgens de fabrikant de beste full HD kijkervaring ooit biedt. De Samsung Wave is het eerst toestel met Bada.
Het grote Full Touch Super amoled 3,3 inch display brengt beelden op bijzonder heldere wijze tot leven. De Social Hub brengt je dichter bij je netwerkcontacten. De TouchWiz 3.0-interface kun je naar eigen inzicht inrichten. Ook multi-tasken is geen probleem met de Samsung Wave. De high-speed CPU, van 1 GHz, zorgt voor uitstekende prestaties, vergelijkbaar met de Snapdragon in de Nexus One. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Samsung introduceerde deze telefoon op het Mobile World Congres in Barcelona. Het al eerder aangekondigde Bada OS geeft ontwikkelaars de mogelijkheid gebruik te maken van Samsungs eigen gebruikersinterface TouchWiz. Samsung is van plan het Bada OS op nog veel meer toestellen toe te passen. Of applicatieontwikkelaars zitten te wachten op nog een ander besturingssysteem zullen we af moeten wachten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: