abonneren

Samsung stopt glimmertjes in nieuwe camera

Net terug van de najaarspresentatie van Samsung. Veel gezien (bijvoorbeeld een vrouwvriendelijke HD-camcorder, een monitor met VoiP-functie, digitale fotolijstjes die draadloos aangesloten kunnen worden op een netwerk, een fraaie messaging phone en een glanzend-zwarte designprinter), waaronder deze camera, de i70.De EISA (European Imaging and Sound Association) heeft dit toestel uitgeroepen tot 'Best Design'-camera van 2007-2008.
Dat heeft voor een deel te maken met z'n gelikte uiterlijk (let ook op de edelsteentjes rondom de lens), maar ook door het ontwerp waarbij de camera, zodra je een foto wilt nemen, als het ware uit zijn behuizing glijdt. Dan worden ook de knoppen voor de bediening en het menu zichtbaar.

Qua specs noteren we een 2,5 inch CCD, 7.2 Megapixel, 3x optische zoom, face recognition, red-eye fix, advance shake reduction en ISO 1000. Daarnaast heeft het toestel nog een aantal multimediale extra's zoals een mp3-speler en de mogelijkheid om MPEG-4 filmpjes te bekijken. De i70 is er in goud, zilver, zwart en rood en kost € 329,-.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie