abonneren

Samsung onthult Galaxy Tab in teaservideo

Er is een einde gekomen aan de geruchtenstroom rondom de Samsung Galaxy Tab, de langverwachte Android-tablet van de Koreaanse fabrikant. In een teaservideo op YouTube is het apparaat nu officieel te bewonderen en wordt meteen een introductiedatum genoemd: 2 september.De Samsung Galaxy Tab wordt de eerste Android-tablet van een grote fabrikant.
Dat is genoeg reden om er naar uit te kijken; lang hoeven we in ieder geval niet te wachten, want Samsung gaat de Galaxy Tab op 2 september introduceren. Vermoedelijk zal de tablet overal te zien zijn op de IFA in Berlijn, die van 3 tot 8 september duurt.

In de teaservideo verklapt Samsung ook een aantal specificaties. Android 2.2 (Froyo) is bevestigd, evenals videobellen (met een camera aan de voorzijde) en navigatie (gps). De Tab heeft een super amoled-scherm met 1024x600-resolutie, bevat een speciale grafische processor en een extra 3,2-megapixel camera aan de achterzijde. Naast gps worden 3G, bluetooth en wifi ondersteund. Eigenlijk kan de Tab dus gezien worden als een 7-inch uitvoering van de Galaxy S.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: