abonneren

Samsung noviteiten op CES 2011

Samsung liet op de CES een nieuwe lijn tv's zien met zeer dunne omlijsting, ook konden de beursbezoekers kennismaken met de Samsung Touch Control, Nexus S en Samsung Sliding PC7.Onze reporter te plaatse maakte deze videoimpressie.

De nieuwe lijn tv's bestaat uit de D9500, een 3D LED tv van 75" met een superdunne omlijsting (zie video), de kleinere broertjes in de D8000-serie hebben een schermgrootte van 46" en 55", maar beschikken wel over dezelfde dunne rand. De D4000 mist de fraaie omlijsting en biedt modellen in de 19"t/m 32" reeks.

Ook op tv-gebied, maar dan niet een scherm, is de Samsung Google TV Companion box. Er zijn twee versies, eentje met ingebouwde blu-ray speler en eentje zonder, die aanzienlijk kleiner is. Helaas is er niets bekend over wanneer de apparaten beschikbaar komen en wat de verwachte prijs wordt.  Ook demonstreert Samsung een app op een Galaxy S voor de bediening van Google TV.

Op computergebied toont Samsung de Sliding PC7 een hybride tablet/laptop met Windows 7 Home Premium. Het apparaat kan door het uitschuifbare toetsenbord zowel als tablet als laptop worden gebruikt. Het apparaat beschikt over een Intel processor, 10.1" touchscreen met een resolutie van 1366x768, 2 GB RAM en 32GB of 64GB SSD.
Wanneer het apparaat als tablet wordt gebruikt, komt Samsung's eigen Touch Launcher tevoorschijn, die veel geoptimaliseerde applicaties bevat voor een touchscreen. Het apparaat start volgens Samsung binnen 20 seconden op en werkt ongeveer 9 uur op een volle accu. De Sliding PC7 komt in maart beschikbaar voor een prijs van $699,-

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie