abonneren

Samsung lanceert beta filmdownloaddienst

Samsung heeft een beta van zijn nieuwe filmdownloaddienst Samsung Movies gelanceerd. Op de site kunnen gebruikers films en tv-series huren of kopen en op hun pc of mobiele telefoon bekijken. De enige smartphone waar de betaversie van de downloaddienst op werkt is Samsungs S8300 Tocco Utra. U hebt versie 11 van Windows Media Player nodig om te films te kunnen bekijken en om ze te kunnen synchroniseren met een smartphone. U dient ook een actieve internetverbinding te hebben om de licentiesleutel te downloaden die nodig is om de film te bekijken. Een huurfilm kunt u ongeopend eeuwig bewaren.
Maar zo gauw u het bestand hebt geopend, kunt u het nog maar 24 uur gebruiken.

Op dit moment biedt de filmdownloaddienst ongeveer 500 titels aan, waaronder populaire films als The Dark Knight en tv-series als ER en Friends. Samsung verwacht dat het aantal titels voor eind maart rond de 1000 ligt en voor juli rond de 2000.

Op dit moment is de dienst alleen beschikbaar in Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop van dit jaar zal Samsung de filmdownloaddienst uitrollen naar andere Europese landen. Samsung zal de dienst ook beschikbaar maken voor notebooks, draagbare mediaspelers en digitale televisies.


Website: movies.uk.samsungmobile.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: