abonneren

Samsung komt met notebooks in Nederland

Vanaf 24 augustus zullen er Samsung notebooks te koop zijn in Nederland.Samsung notebooks bestaan al veel langer en zijn onder andere in Duitsland en Engeland te koop, maar nu is ook Nederland aan de beurt. Naast de succesvolle monitoren en harde schijven zal Samsung nu ook een breed assortiment aan notebooks gaan leveren, zowel voor consumenten als voor het midden en kleinbedrijf.

Samsung wil zich onderscheiden met innovatieve notebooks met een fraai design en een goede kwaliteit. Bijna 80% van alle notebook componenten worden door Samsung zelf geproduceerd. Zo heeft Samsung de kwaliteit heel goed in de hand en kan er snel worden ingespeeld op wensen van de klanten.

Samsung zorgt ook voor een uistekende service met een garantie van twee jaar op het notebook en één jaar op de batterij. Een defect notebook wordt binnen vijf werkdagen gerepareerd.

In eerste instantie zullen de Samsung notebooks in Nederland zijn gebaseerd op Intels nieuwste Centrino platform, maar later zullen er ook varianten met AMD processoren verschijnen.


Website
: www.samsung.nl

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie