Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Samsung introduceert volgend jaar slimme muziek- en televisiedienst

Samsung komt volgend jaar met een aantal eigen muziek- en televisiediensten. Daarmee kunnen smart-tv-bezitters een persoonlijke selectie krijgen die is gebaseerd op apps zoals Spotify.
Samsung introduceert de dienst naar verwachting tijdens de CES-beurs, die in januari in Las Vegas begint.

De muziek- en tv-diensten komen als apps naar de smart-tv's van het bedrijf. De apps worden onderdeel van de Smart Hub.

Music

Het gaat om een eigen dienst met de pragmatische naam 'Music'. Die schotelt de gebruiker muziek voor die is gebaseerd op het luisteren naar andere muziekdiensten zoals Spotify en Deezer. Ook komt er een feature waarmee je muziek in tv's en series kunt opzoeken, en opslaan in je eigen muziekaanbod.

Slimme televisiedienst

Daarnaast moet er een slimme televisiedienst komen. Daarmee kunnen gebruikers hun eigen on-demand-kanalen toevoegen, zodat je niet van verschillende diensten gebruik hoeft te maken. Het wordt daarnaast mogelijk om bijvoorbeeld extra informatie te vinden over tv-programma's of bijvoorbeeld sportwedstrijden die je aan het kijken bent.

De diensten worden geïntroduceerd tijdens de CES-beurs. Die begint 3 januari. Daar houden we ook op deze site alles van bij.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: smart hub, Samsung

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie