abonneren

Samsung Galaxy Android telefoon met Layar informatie

Samsungs eerste mobiele telefoon met het Android besturingssysteem is vanaf half september in Nederland te koop. De Samsung Galaxy is volgens Samsung het dunste Android-toestel ter wereld.De Samsung Galaxy i7500 is voorzien van "Optic internet". Deze "Layar Reality Browser" geeft op basis van de locatie, informatie over de directe omgeving. Layar legt als het ware een digitale laag over het camerabeeld van de telefoon. Het gebruikt hiervoor de camera, gps en het kompas in de Galaxy.
Zo zoek je eenvoudig naar bijvoorbeeld benzinestations of te koop staande huizen van Funda. Tot nu toe vooral commerciële informatie, maar de verwachting is dat ook andere informatievoorzieningen zoals bijvoorbeeld de TNT postkantoren en brievenbussen, of toeristische informatie, in de toekomst beschikbaar zullen komen.

De Galaxy toont alle informatie op het heldere kleurrijke 3,2 inch Amoled-touchscherm. Er is een vijf megapixel camera met flits, 8 GB geheugen en een sd-uitbreidingsslot voor nog meer geheugen.

Uiteraard zijn op Googles Android besturingssysteem ook de Google applicaties te gebruiken: zoals Maps, Gmail, YouTube en Google Search. Met hsdpa en wifi is er vrijwel altijd een snelle internetverbinding. Andere standaard meegeleverde toepassingen zijn: Buienradar en Samsung search by ilocal. De Samsung Galaxy i7500 is vanaf half september in Nederland te koop en gaat €549 kosten.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie