abonneren

Ruim 80% Vista-gebruikers heeft SP1 geïnstalleerd

Het Amerikaanse Devil Mountain Software houdt van alles bij over onder andere besturingssystemen - dus ook hoe het staat met de bereidheid om service packs te installeren.Uit cijfers van het bedrijf blijft dat vooral SP1 voor Vista goed scoort. In april had 69% van alle Vista-gebruikers het servicepack geïnstalleerd, terwijl dat eind juli al naar 86% was gegroeid.De cijfers staan in schril contrast met de bereidheid om SP3 voor XP te installeren. In april had nog maar 34% dat gedaan, terwijl eind juli slechts 47% van computers met XP geüpdate was.

Volgens Devil Mountain Software betekent dat vooral dat mensen met XP en SP2 tevreden zijn met hun systeem, terwijl Vista-gebruikers juist hoopten dat SP1 hun systeem beter zou maken.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord