abonneren

Rugzak met zonnepaneel voorkomt lege mobiel

Het is mooi weer om eropuit te trekken, maar hoe hou je al wandelend je navigatie-app op je smartphone aan de praat? De A-Solar Rugzak met zonnepaneel belooft de oplossing te zijn.

De tas zorgt ervoor dat de Powerbank-accu opgeladen wordt tijdens bijvoorbeeld het fietsen of wandelen. Erg handig als je een dagje weg bent of als je meerdere dagen onderweg bent. Overdag laadt de accu op en 's avonds haal je de powerbank uit de tas om bijvoorbeeld je telefoon, GPS, MP3 speler of PDA op te laden. Ook is het mogelijk, de accu tijdens het opladen te blijven gebruiken. De  verschillende meegeleverde stekkers maakt de Powerbank geschikt voor veel apparaten.

De rugzak heeft een inhoud van 33 liter en is  gemaakt van 51% gerecycled PET-materiaal. De rugzak heeft een aantal handige opbergvakken en heeft zelfs een speciaal beschermend vak voor een laptop. De accu heeft een capaciteit van 1800 mAh. Voor het volledig opladen hiervan is 6-8 uur nodig. Het opladen van een mobiel apparaat duurt 2 tot 3 uur. De A-Solar rugzak kost €99.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie