abonneren

Romantische film over 'I love You'-virus

Een film over het beruchte 'I love You'-virus draait volgend jaar in de bioscopen. Het ‘I love You'-virus was een computerworm die op vier mei 2000 op het internet werd losgelaten. Het virus gebruikte het adressenboek vaneen e-mailprogramma op een geïnfecteerde pc om zichzelf aan alle contactpersonen te sturen. Het virus voerde tevens een aantal kwaadaardige aanpassingen door op de geïnfecteerde computer.
Het virus kreeg de romantische naam omdat het zichzelf vaak rondmailde in berichten met als onderwerp ‘I love You'.

De film gaat over een Filipijnse jongen die probeert contact te maken met een Amerikaans meisje. Zijn pogingen om haar digitaal het hof te maken blijven zonder succes. Een vriend geeft de verliefde Filipijn het advies om wraak te nemen door een computervirus naar het meisje te mailen. Meer informatie over het verhaal is op dit moment niet bekend.

Het 'I love You'-virus begon in de Filipijnen. Maar het is onduidelijk of de film het echte verhaal verteld over hoe één van de meest beruchte computervirussen werd losgelaten op de wereld, of dat het een verzonnen verhaal is waar een virus alleen dient als rode draad door het verhaal.


Meer informatie: IMDB Listing

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: