abonneren

Regina 3D Launcher

Eerder schreven we al over over SPB Shell 3D, een grafische schil voor Android. Recent verscheen Regina 3D Launcher. Er zijn opvallend veel overeenkomsten tussen het tweetal.

Beide kunnen het startscherm van je toestel vervangen door je eigen iconen en widgets op de verschillende schermen. Je kunt in een soort 3D-omgeving door de schermen bladeren. SPB Shell 3D doet dit grafisch net wat mooier en flitsender en blijkt ook functioneel sterker. Regina is echter gratis, maakt een goede eerste indruk en kan zich snel ontwikkelen. De verschillende schermen die je kunt vullen met iconen en Android- of Regina-widgets, heten nu Workspaces. Het aantal widgets van Regina zelf is echter nog beperkt, net als de instellingsmogelijkheden. Opvallend is dat je voor iets relatief eenvoudigs als het weerbericht eerst een aparte app moet installeren. Lokalisatie blijft ook achter. De Nederlandse taal is niet beschikbaar, zelfs een 24-uurs klok bij weergave van afspraken ontbreekt en je moet ook veel moeite doen om het weerbericht van een Nederlandse stad in te stellen.

Android; Gratis

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord