abonneren

Rechter: Psystar mag géén Apple-klonen verkopen

De Amerikaanse rechtbank heeft besloten dat Psystar zonder toestemming van Apple geen Mac-klonen mag verkopen. Ook mag het OS X-besturingssysteem niet gekopieerd, verkocht, gedistribueerd of aangepast worden door Psystar. De uitspraak is een tegenslag voor Psystar, die in een David-versus-Goliath-gevecht verwikkeld is met Apple. Psystar verkoopt sinds jaar en dag x86-computers met het OS X-besturingssysteem. Apple is niet blij met deze Mac-klonen. De rechtbank heeft zich niet uitgesproken over de Rebel EFI-bootloader, waarmee OS X op een x86-systeem te installeren is.
Psystar kan dus voorlopig doorgaan met de verkoop van deze bootloader, al valt te betwijfelen of deze bootloader een toekomstige rechtszaak overleeft.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord