abonneren

Psystar wil ook Snow Leopard-klonen verkopen

Hoewel computerbouwer Psystar de ene na de andere rechtszaak op zich afgevuurd krijgt door Apple, blijft het bedrijf koppig weerstand bieden. Nu weer tarten ze Apple door te stellen dat ze Snow Leopard-klonen gaan verkopen.Psystar heeft bevestigd dat het Snow Leopard ondersteunt op alle nieuwe Mac-klonen die het bedrijf verkoopt. De fabrikant claimt dat ze nieuwe virtualisatietechnieken hebben ontworpen waardoor OS X beter dan ooit draait. Wel raadt Psystar zijn klanten af zelf Snow Leopard te installeren; de kans is groot dat de Mac-kloon hierna niet meer opstart.
Psystar zal met een uitgebreide update komen om oudere Psystar-machines geschikt te maken voor Snow Leopard. De kosten hiervan zullen variëren afhankelijk van de aanschafdatum van het systeem.

Niet geheel verrassend lokt deze aankondiging van Psystar een boze reactie van Apple uit. Apple heeft de rechtbank in Californië al gevraagd een eerdere rechtszaak te heropenen, zodat het de beschikking krijgt over deze 'nieuwe virtualisatietechnieken'. Volgens Apple kan OS X 10.6 sowieso niet draaien zonder 10.5.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord