abonneren

Psion claimt term 'netbook' wel degelijk te gebruiken

Het lijkt erop dat de strijd tussen Psion en de rest van de wereld, over het gebruik van de term 'netbook', voorlopig nog niet gestreden is. Intel en Dell claimen dat Psion al jaren geen gebruik meer maakt van deze term, Psion beweert nu het tegenovergestelde.Psion gebruikt de term 'netbook' voor zijn NetBook Pro, een product dat het volgensIntel en Dell nooit tot massaproductie heeft weten te halen. Volgens Intel en Dell is Psion's claim op de term'netbook' niet gerechtvaardigd.
Psion is nu in het verweer gegaan en benadrukt dat de NetBook Pro wel degelijk geproduceerd en verkocht wordt, zij het alleen in gespecialiseerde markten ("highly specialized supply chain logistics"). Volgens Psion gaat het om een multi-miljoenenmarkt en wil het bedrijf de term 'netbook' daarom met hand en tand verdedigen. Het bedrijf blijft bij zijn originele uitgangspunt: vanaf 31 maart mag de term 'netbook' niet meer gebruikt worden voor sub-notebooks, anders volgen juridische stappen.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord