abonneren

PS3 met meer opslagruimte

Op de Gamescom-beurs in Keulen onthult Sony twee nieuwe PS3-modellen met meer opslagruimte. Hiermee komt Sony tegemoet aan de toenemende behoefte aan meer ruimte voor downloadbare content.Een model met 320 GB vervangt de PS3 met 250 GB en komt in een PlayStation Move-bundel voor $ 349. Voor dezelfde prijs als de PlayStation 3 met 120 GB is er straks de PS3 met 160 GB voor € 299.

De Move is Sony's alternatief voor Microsofts Kinect voor het besturen van games met lichaamsbewegingen zonder fysieke controller. PlayStation Move zal vanaf 15 september beschikbaar zijn. De move controller gaat € 30 kosten voor wie al een PlayStationEye camera heeft. Een Move starter-pakket inclusief controller en camera gaat € 60 kosten.

Voor de PlayStationgebruiker wordt het PlayStation Network steeds belangrijker. Zo is de online muziekvideodienst Vidzone een groot succes. Ook de NOS-service Catch-up tv, een soort Uitzending Gemist voor het bekijken van nieuwsuitzendingen, is een succes en zal het komende jaar worden uitgebreid naar zes kanalen. Op vergelijkbare wijze wordt het plezier van een film kijken op de PS3 uitgebreid met de komst van de wereldwijde filmcommunity op basis van de filmstreamingservice MUBI. MUBI biedt de gratis MUBI-toepassing van de PlayStation Store die in oktober naar de PS3 kan worden gedownload, en richt zich vooral op geprezen onafhankelijke en klassieke films.

Bron: Sony

 

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: