abonneren

PS3 gebruikers niet enthousiast over Blu-ray

Gebruikers van de Playstation 3 zijn niet erg enthousiast te krijgen voor Blu-ray. Hoewel op de Playstation Blu-ray films kunnen worden afgespeeld, worden er maar weinig Blu-ray titels gekocht, zo constateert analist Helen Davis Jayalath.Dat is een flinke tegenvaller voor fabrikant Sony, want die ging er nou juist van uit dat de Playstation een flinke stimulans aan de verkoop van Blu-ray zou geven. De Playstation is stukken goedkoper dan een losse Blu-ray speler.

Volgens Helen Davis Jayalath van ScreenDigest zijn de meldingen van Sony en andere bedrijven over de verkopen van de opvolgers van de DVD - naast Blu-ray ook HD DVD - ook nog eens "schromelijk overdreven". Zij spreekt over een propaganda-oorlog, die overigens nog lang niet is gewonnen. Zowel HD DVD als Blu-ray maken volgens haar evenveel kans.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord