abonneren

Problemen na upgrade Mac OS X 10.5.3

Versie 10.5.3. van Apple's Mac OS X maakt het besturingssysteem veiliger door een groot aantal lekken te dichten. Maar de upgrade levert problemen op voor mensen die Adobe CS3 gebruiken.De upgrade van Mac OS X repareert een groot aantal problemen, waaronder incorrecte fonts, problemen met video- en audioplayback en problemen met draadloze netwerkverbindingen. Minstens twee dozijn veiligheidsproblemen zijn gerepareerd. De webserver in Mac OS X heeft een upgrade gekregen. De applicatie is niet meet kwetsbaar voor cross-site scripting. Ook een lek in Adobe's Flash Player is gedicht.
Apple raadt alle gebruikers aan om de nieuwste versie van Flash, 9.0.124.0, te gebruiken.

Er blijft in Mac OS X een probleem met het versturen van e-mailberichten via een SMTP-server over IPv6. De bug kan het systeem laten crashen of het systeem open zetten voor het aanvallen van buitenaf. Lekken in AppKit, Apple Pixlet Video, Apple Type Services, CoreFoundation, CoreGraphics, Helpviewer, iCal en ImageIO zijn gedicht.

Het updaten van het OS ging niet voor iedereen even gemakkelijk. Gebruikers die na de upgraden bestanden in Adobe CS3 willen bewaren op een netwerk ontdekten dat de upgrade nieuwe problemen met zich meebracht. Sommige problemen die zich voordeden waren al bekend in Mac OS X 10.5.2. maar Apple vindt de problemen niet belangrijk genoeg om deze te repareren.


Meer informatie: Apple Support Site

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord