abonneren

PRINTER.COM

Weet u wat een printje van uw printer gemiddeld kost? Vreemd eigenlijk dat we bij het kopen van bijvoorbeeld een auto of wasmachine kritisch kijken naar het verbruik, maar dat we bij het kopen van een printer de aanschafprijs en de prijs van de cartridges de doorslag laten geven. En zie daar: het bestaansrecht van de vergelijkingssite Printer.com.
Op deze site kunnen consumenten en bedrijven alle printers in de markt (inclusief de bijkomende kosten van cartridges en overige supplies) met elkaar vergelijken, over een periode van vijf jaar. En dat is best handig.

Printer.com afficheert zich als ‘Dé onafhankelijke printer vergelijkingssite' en wil alle informatie zo transparant mogelijk weergeven. En dat doen ze goed. Zo kunnen we zelfs lezen wat de webwinkels moeten doen als ze vermeld willen worden op de site en wat ze dat kost.

Jammer wel dat ze - voor zover we na kunnen gaan - niet zelf de printers op hun verbruik testen, maar dat ze zich baseren op de gegevens die fabrikanten aanleveren. Op de redactie weten we dat dit soort gegevens nog wel eens mooier worden voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn ...

WWW.PRINTER.COM

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie