abonneren

Positieve resultaten bij HP in eerste kwartaal

Voor HP zit het eerste kwartaal van het boekhoudkundige jaar er al weer op. Zowel omzet als winst zijn gestegen. Aanleiding voor naar boven bijgestelde voorspellingen voor de rest van het jaar. De omzet groeide met 8 % ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar tot 31 miljard dollar. De winst groeide over de zelfde periode met 20 % tot 3 miljard dollar.
Deze positieve ontwikkeling is te danken aan de divisies voor printers, pc's en servers. Alleen de dienstverleningstak heeft te maken met een kleine teruggang. Al met al aanleiding om de bij de vorige kwartaalcijfers al bijgestelde verwachtingen nog verder in positiever richting aan te passen. Het lijkt erop dat HP het dal in de economische ontwikkelingen voorbij is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord