Popcorn Time in het Nederlands beschikbaar

Popcorn Time is voortaan ook in het Nederlands beschikbaar. De populairste en meestgebruikte versie van de app (die van Popcorn-time.se) heeft zijn Android-app geüpdate.
Dat meldt Android Planet, dat met de makers sprak.

Magnet-links

Popcorn Time heeft naast Nederlandse ondersteuning ook een aantal andere nieuwe opties toegevoegd. Zo kun je nu ook magnet-links downloaden, en zijn er meer bronnen toegevoegd voor ondertiteling waardoor je er meer kunt vinden. Daarnaast zijn er wat veranderingen toegevoegd aan het uiterlijk van de app.

.apk

Popcorn Time is nog steeds niet officieel in de Play Store te downloaden, maar moet via de website van Popcorn Time worden gedownload. Je moet vervolgens het .apk-bestand downloaden en dat installeren.

Popcorn Time voor iOS?

Popcorn Time is een populaire, maar illegale manier om films en series te streamen via je smartphone of tablet. Ook werkt het programma op de PC, en kun je het koppelen aan de Chromecast. De makers van Popcorn Time zeggen verder bezig te zijn met een iOS-versie, maar wil daarover geen details geven. Het lijkt er niet op dat het mogelijk is een officiële app in de App Store te krijgen, omdat Apple hard optreedt tegen apps die auteursrechtelijk beschermd materiaal aanbieden.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: app, streaming