abonneren

Politie-korps start YouTube-kanaal

Doelgroepen bereiken die via de traditionele media lastig te bereiken zijn. Dat is de reden waarom het politiekorps Hollands Midden sinds vandaag een eigen YouTube-kanaal heeft. Op het kanaal komen verschillende filmpjes te staan, bijvoorbeeld over de dagelijkse gang van zaken bij het korps. Daarnaast zal het kanaal ook gebruikt worden om discussies aan te zwengelen. Zo zijn er op YouTube diverse videobeelden te zien waarin de veiligheid van personen in gevaar is. Zo is er een filmpje te zien dat een motorrijder met 130 km/u over de Randweg in Voorhout rijdt.
Door dit soort filmpjes, met reactiemogelijkheid, toe te voegen aan het YouTube kanaal, wil Politie Hollands Midden de discussie opvoeren.

Ook zal de politie het nieuwe kanaal gaan gebruiken om er opsporingsberichten te posten.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord