abonneren

Politici spreken TomTom in

Zeven prominente politici hebben op verzoek van Computer Idee hun stem gegeven aan TomTom. Jan Marijnissen (SP), Hilbrand Nawijn (PvN), Bas van der Vlies (SGP), Marianne Thieme (PvdD), Marco Pastors (EénNL), Tineke Huizinga (CU) én Karla Peijs, minister van Verkeer en Waterstaat (CDA), instrueren met hun karakteristieke stemgeluid de bestuurders die gebruikmaken van het bekende navigatiesysteem. Femke Halsema ontbreekt, GroenLinks kwam kort nahet verzoek om medewerking van Computer Idee met hetzelfde idee op de proppen.

De politieke stemwijzers zijn vanaf vandaag voor iedereen gratis te downloaden vanaf www.computeridee.nl. Dankzij de duidelijke, bijgeleverde instructie kan iedereen via de pc binnen een paar minuten zijn (of haar) politieke favoriet als bijrijder installeren op de TomTom. Handig; of u nu linksaf, rechtsaf of rechtdoor wilt!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord