abonneren

Pleidooi voor technologie op G8

HP, Intel, Cisco, Nokia, Oracle en Samsung, samen met andere technologiebedrijven verenigd in de organisatie DigitalEurope, dringen bij de Europese leiders op aan om tijdens de komende G8, technologie topprioriteit te geven.

De organisatie vraagt in een open brief aan de leiders van de negen staten, om politieke hervormingen die de groei en integratie van de digitale technologie bevorderen. Zo wordt er gevraagd om meer aandacht voor de regelgeving, die de groei en het beheer van de digitale markt en de bedrijven die hierbij zijn betrokken, te bevorderen.

Zo dient versnippering van het beleid, bijvoorbeeld ten aanzien van internet en de regels die daarvoor gelden, te worden voorkomen. Internet is wereldwijd en de digitale revolutie is universeel. Geen enkele staat of unie kan alleen beslissen over de groei en potentie van internet. Ze benadrukken dat internet een belangrijke rol speelt in de Europese economie.

Via: V3

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord