abonneren

PlayStation 3 wordt in Europa stukken goedkoper

Na een Amerikaanse prijsverlaging voor de PlayStation 3 is nu ook Europa aan de beurt. Sony laat het huidige 60 GB-model met € 100 in prijs zakken naar € 499. Daarnaast komt er een goedkoper model op de markt voor € 399.De 'nieuwe' PlayStation 3 heeft een harde schijf van 40 GB en doet afstand van de ingebouwde cardreader. Wel aanwezig is de blu-ray-drive, waardoor deze uitvoering van de PS3 gezien kan worden als de goedkoopste blu-ray-speler op de Europese markt. De prijs van de Amerikaanse PS3 werd al eerder van $599 naar $499 bijgesteld.
Na een Amerikaanse prijsverlaging voor de PlayStation 3 is nu ook Europa aan de beurt. Sony laat het huidige 60 GB-model met € 100 in prijs zakken naar € 499. Daarnaast komt er een goedkoper model op de markt voor € 399.

De 'nieuwe' PlayStation 3 heeft een harde schijf van 40 GB en doet afstand van de ingebouwde cardreader. Wel aanwezig is de blu-ray-drive, waardoor deze uitvoering van de PS3 gezien kan worden als de goedkoopste blu-ray-speler op de Europese markt. De prijs van de Amerikaanse PS3 werd al eerder van $599 naar $499 bijgesteld.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie