abonneren

PlayStation 3-dief neergeschoten door politie

De Amerikaanse politie heeft een 18-jarige student neergeschoten. Ze verdachten de student ervan de diefstal van twee PlayStation 3's op zijn geweten te hebben. Een gamecontroller in zijn hand werd aangezien voor vuurwapen, waarop de politie het vuur opende.Een volledige politiemacht had zich bij het huis van Peyton Strickland verzameld. Dat de student niet snel genoeg zijn deur opende werd hem fataal: het politieteam schopte de deur in en zag een een gamecontroller in zijn hand voor vuurwapen aan.
Niet alleen Strickland kwam bij het politievuur om het leven, ook zijn hond moet het met zijn leven bekopen.

Het politieteam kwam af op een melding van een medestudent, die Strickland ervan beschuldigde zijn console gestolen te hebben. De politiechef geeft overigens aan geen spijt te hebben van zijn actie. Hij wijst erop dat er foto's op het internet staan waarbij de jongen met wapens poseert en het team dus geen enkel risico wilde lopen.

The Inquirer

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord