abonneren

PhotoLog

PhotoLog is een applicatie om je foto’s te beheren. De applicatie ligt in het verlengde van Apple’s eigen Foto-applicatie, met essentiële functies die het nooit tot iOS 4 hebben weten te schoppen. Je kunt rechtstreeks vanuit de applicatie fotograferen en bestaande foto’s in albums indelen, maar daar begint de lol pas.
Zo e-mail je complete albums naar je vrienden en upload je foto’s in een handomdraai naar Twitter, Facebook, Flickr, Dropbox, Picasa Web Albums, Blogger en Google Docs.

Deze applicatie is één van de eerste die zo’n grote diversiteit aan third party-diensten ondersteunt. Meestal beperken applicaties zich tot het uploaden naar Facebook, Flickr of eventueel Dropbox. Een applicatie die vrijwel alle populaire diensten aankan en daarbij meteen het indelen van foto’s in albums ondersteunt is wat ons betreft een gouden zet. Zo hoef je niet langer een aantal losse applicaties voor het beheren van je foto’s te gebruiken.

Er zijn een aantal features in deze applicatie aanwezig die het makkelijk maken je foto’s te sorteren en doorzoeken. Zo kun je op alle getagde informatie in je fotoalbums zoeken, waarna je een lijst van foto’s te zien krijgt die aan de criteria voldoen. Je kunt foto’s ook sorteren op onderwerp, datum of locatie. Wie meer met zijn iPhone-foto’s wil doen — of het nu het simpelweg tonen aan vrienden is, of het publiceren naar sociale netwerken — moet PhotoLog onmiddelijk aanschaffen. Wij vinden PhotoLog een onmisbare applicatie.

Beoordeling: ★★★★½

PhotoLog – Manage, Post & Upload Photos to Social Web (iPhone en iPad): € 1,59 (v3.0, 2.5 MB)

Kijk voor meer apps op iPhonemore.nl.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord