abonneren

Photobucket

Photobucket is snel groot geworden dankzij MySpace. MySpace biedt beperkte opslagruimte en veel MySpace-gebruikers parkeren hun foto's en filmpjes bij Photobucket, voor deeplinking. Photobucket claimt 41 miljoen gebruikers en pakweg 3 miljard foto's op duizend servers verspreid over de VS.
Volgens onder zoek verzorgt Photobucket meer dan 41 procent van alle online fotosharing, gevolgd door Yahoo! Photos met nog geen 6 procent en Flickr met een kleine 5 procent.

Toch is het niet enkel rozengeur en maneschijn: foto's mogen niet groter zijn dan 1024 x 768 pixels (of 1 MB), de opslagruimte en bandbreedte hebben een limiet van respectievelijk 1 en 10 GB. Wie meer wil, moet $ 25 betalen maar zelfs dan kun je foto's groter dan 2 MB niet wegzetten in de opslagruimte van 5 GB.

Website: www.photobucket.com
Sterren: 2/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord