abonneren

PhotoBucket stelt API open voor derde partijen

De populaire fotosite Photobucket gaat zijn API openstellen voor ontwikkelaars. Op deze manier hoopt de site dat mensen nieuwe diensten en applicaties gaan verzinnen voor de site. Photobucket volgt hiermee in de voetsporen van sites als Facebook en MySpace.Via API van Photobuckethebben applicaties toegang tot de account van een gebruiker, kunnen albums gemaakt of gewijzigd worden, kunnen foto's geupload, gezocht en gedeeld worden en kan de metadata van foto's aangepast worden. De API schijnt nogal slecht bereikbaar te zijn, maar volgens Photobucket is dit slechts tijdelijk.

Op dit moment zijn er al andere diensten die toegang hebben tot de API van Photobucket, zoals Adobe, Fotoflexer, TiVO, AOL, RockYou, Slide, Snapvine, Flektor en Blurb.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord