abonneren

[PCMblog] Parting is such sweet sorrow

Julia wist het al. Afscheid nemen doet pijn. Tijdens de beroemde balkonscene zegt Julia tegen haar Romeo: "Good night, good night! Parting is such sweet sorrow, That I shall say good night till it be morrow." Zij wist al dat er in afscheid zowel pijn als plezier zit. Je sluit iets af en begint aan iets nieuws. In mijn geval zal er echter geen "morrow" (morgen) zijn. Dit weblog zal de laatste zijn die ik schrijf voor PCM.
Ik verruil de warme PCM-deken voor de groenere zoden bij een andere uitgeverij.

Na meer dan vier jaar als een moederkloek over PCMweb te hebben gewaakt, is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een fantastische tijd gehad bij PCM en het was een groot plezier om samen te werken met alle redacteuren. Ger Elskamp, voorheen onze hardwareredacteur, verruilt het testlab voor de virtuele wereld van het internet. Hij volgt mij op als nieuwe webredacteur PCMweb.

Ger zal zichzelf introduceren in een eigen weblog wanneer hij is begonnen als nieuwe webredacteur. Maar ik kan al wel zeggen dat Ger een groot voorstander is van online uitgeven en niet kan wachten totdat PCM zijn focus verlegt van print (het maandblad) naar de website. Indien je goede ideeën hebt voor PCMweb dan is dit een goed moment om ze aan de (web)redactie door te geven.

Ik zal me gaan bezighouden met de website van het blad J/M voor Ouders. Ik betwijfel of veel lezers van dit weblog zelf al kinderen hebben. Maar indien dit toch het geval is, dan kunt u mijn redactionele schrijfsels blijven volgen door vanaf 1 juni de website www.jmouders.nl in de gaten te houden.

Zoals de Grote Bard al schreef in het toneelstuk As You Like It:
All the world's a stage,
And all the men and women merely players;
They have their exits and their entrances,
And one man in his time plays many parts,
His acts being seven ages.


Donato Ranzato

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: