abonneren

PCM-weekoverzicht: Zo werkt het Unified Update Platform voor Windows 10

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Windows 10 Unified Update Platform: hoe werkt dat precies?

Updates zijn een belangrijk onderdeel van Windows 10 as-a-service. Aan Microsoft dan ook de taak om dit zo gestroomlijnd mogelijk te maken. Een nieuwe stap daarin is het Unified Update Platform, waar Insiders binnenkort als eerste mee te maken krijgen. Lees in dit artikel hoe het nieuwe update-proces precies werkt.

Ander Windows 10-nieuws: Microsoft rolt desktop-apps uit naar Windows 10 Mobile en nieuwe Cortana-functie sluit of herstart je computer.

InboxZero: mail-app voor overzichtelijke inbox gelanceerd

Bij PCM houden we van software en apps die ons productiever laten werken. E-mail is zo'n noodzakelijk kwaad dat efficiënter moet kunnen. Tal van alternatieve mail-apps willen het wiel daarom opnieuw uitvinden. Zo ook de app InboxZero, die sinds deze week ook uit is in Nederland. Lees hier meer over de mogelijkheden van de inbox in een WhatsApp-jasje.

De Tech Awards 2016

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent: lijstjes! We hebben de beste gadgets van 2016 voor je op een rij gezet in allerlei verschillende categorieën. De beste monitoren, NAS'en, schijven, routers, mini-pc's... het komt allemaal aan bod. Producten die van ons een Tech Award 2016 hebben ontvangen, kun je blind in huis halen.

Uitrol Android 7.1.1 gestart

Menig smartphone is nog helemaal niet over op Android 7.0, laat staan Android 7.1. Desondanks is zelfs daar alweer een opvolger van uit, Android 7.1.1. In eerste instantie - uiteraard - enkel voor telefoons van Google zelf. Lees in dit artikel wat er zoal nieuw is.

Snaps van KDE-toepassingen worden kleiner

Snap, het nieuwe pakketformaat van Ubuntu, maakte tot nu toe snaps van KDE-software veel te groot. Met de nieuwe gedeelde snap van KDE Frameworks 5 is dat verleden tijd. Onze Linux-expert vertelt je er alles over.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie