abonneren

PCM-weekoverzicht: Zo rank je hoger op Google

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Je site beter vindbaar op Google

Wanneer je een website opzet, wil je natuurlijk bezoekers aantrekken. En Google speelt daarin een belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat jouw site bovenaan de Google-zoekresultaten komt? Met SEO-optimalisatie!

Lees hier hoe de algoritmen van Google werken.

En lees hier hoe zoekwoord-analyse je verder helpt.

Weg met kabelspaghetti!

Een opgeruimde werkplek begint wij het wegwerken van al die slordige kabels en snoeren. Maar hoe doe je dat een beetje netjes? Er zijn een hoop oplossingen voor dit bekende probleem. Wij zetten er een paar voor je op een rij, zodat je nooit meer struikelt over je kabelspaghetti.

Eigen fotoserver met Piwigo

Wil je je privéfoto's liever niet stallen bij een clouddienst, dan kun je altijd nog je eigen fotoserver inrichten. Op die manier houd je het in eigen beheer. Piwigo is in dit geval de software van dienst. Lees in dit artikel hoe je ermee aan de slag gaat.

De beste besturingssystemen en admin panels voor hosting

Over hosting gesproken, wat heb je daar zoal voor nodig? Je hebt de keuze uit een paar besturingssystemen en een heleboel verschillende admin panels. Welke moet je kiezen? Hier vertellen we je er alles over.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht