abonneren

PCM-weekoverzicht: Zin en onzin van tweestapsverificatie

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Zin en onzin van tweestapsverificatie

Ramen dicht. Lichtje aan. Deur op slot. Hoe we het inbrekers niet te makkelijk maken, weten we nu wel. Toch geldt dit voor veel mensen niet op digitaal vlak - tweestapsverificatie is voor hen al een brug te ver. Terwijl het zo laagdrempelig is. Daarom twee artikelen die dieper op deze methode ingaan:

Accounts beveiligen met tweestapsverificatie - welke opties zijn er?

De zwakke plekken van tweestapsverificatie

Opheffen XS4ALL voor efficiëntie is een dure grap

KPN dacht er nogal lichtvoetig over, Telfort en XS4ALL als individuele merken opdoeken en laten overvloeien in KPN zelf. Klanten stonden gelijk op hun achterste poten, zij willen dat XS4ALL op zichzelf blijft staan en vertrouwen er niet op dat KPN dezelfde dienstverlening kan bieden. Wat nu?

Ssd kopen: Waar moet je op letten?

Zoals geldt voor veel computeronderdelen, is een nieuwe ssd niet zomaar even gekozen. Je hebt te maken met verschillende form factors, prestaties en uiteraard merken. Daarom zetten we voor je op een rij wat je in je achterhoofd kunt houden bij de aanschaf van een nieuwe solid state drive.

De huidige staat van betalen met Bitcoin

Is de Bitcoin-revolutie geslaagd? Is het een flop? Of zitten we er ergens tussenin? Daar zijn de meningen over verdeeld. We vroegen ons af hoe de Bitcoin zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot legitiem betaalmiddel en welke uitdagingen er nog zijn. Lees hier onze bevindingen.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht