PCM-weekoverzicht: Zelfrijdende vrachtwagens op komst

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Zelfrijdende vrachtwagens worden al volop getest

Personenauto's zijn niet de enige voertuigen die straks uit zichzelf door de straten rijden. Wat dacht je van autonome vrachtwagens? Ook daar wordt volop mee getest en de ontwikkelingen gaan sneller dan je wellicht denkt. Waarom dat zo is, lees je in dit artikel.

De grootste audio-mythes en misvattingen

Op audio-gebied doen zich allerlei verhalen de ronde. Zijn ze waar of wil de muziekindustrie gewoon meer geld uit je kloppen? Heb je echt gouden kabels nodig? Hoe hoorbaar is compressie nu werkelijk? Antwoorden op die vragen en meer vind je in onderstaande artikelen.

De grootste audio-mythes en misvattingen (deel 1)

De grootste audio-mythes en misvattingen (deel 2)

AirPods Pro review: Eindelijk ruisonderdrukking

Blijven we even bij geluid. Apple heeft namelijk nét zijn AirPods Pro uitgebracht en wij mochten er als een van de eersten mee aan de slag. De geroemde draadloze dopjes zitten nu beter in de oren en bieden bovendien ruisonderdrukking. Hoe bevallen ze? Lees het in deze AirPods Pro review.

Nest Thermostat E versus Tado Smart Thermostat V3+

Een slimme thermostaat is echt zo'n aankoop die je het liefste in één keer goed wilt doen. Er zijn alleen verschillende merken om in overweging te nemen. In dit artikel vergelijken we de Nest Thermostat E met de Tado Smart Thermostat V3+. Welke van de twee raden we het meeste aan? Lees het hier.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht