PCM-weekoverzicht: Windows 10 is opdringerig, plus de Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 review

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Upgraden naar Windows 10, en snel een beetje!

Bij PCM zijn we doorgaans heel tevreden over Windows 10. Maar kijk je liever nog even de kat uit de boom, dan kan het weinig kwaad om lekker bij Windows 7 of 8 te blijven hangen. Microsoft denkt daar heel anders over. Het bedrijf wordt telkens agressiever in het pushen van Windows 10. Zo is er nu weer een timer opgedoken: installeer Windows 10 nu of binnen drie dagen. Opdringerig...

Tijd van komen...

Het nieuwe jaar staat voor de deur en het ziet er naar uit dat we ook in 2016 weer allerlei nieuwe apparaten mogen verwelkomen. Denk bijvoorbeeld aan de HTC Vive, die uitkomt in april. Of de Powerwall van Tesla. Óf de Samsung Galaxy S7, waar weer een sappig gerucht over de ronde doet. Wat te denken van de iPhone 6c en de Apple Watch 2? De gaminglaptop Razer Blade komt zelfs deze maand nog uit.

... en een tijd van gaan

Ja, er komt genoeg leuks aan. Maar gadgets zijn niet het eeuwige leven beschoren. Zo haalt Google nu al de Nexus 6 uit de handel. En stopt Mozilla met de verkoop van Firefox phones. Extra jammer omdat het mobiele besturingssysteem nog nauwelijks te kans heeft gehad zich te bewijzen. Maar goed, het bedrijf lanceert dan wel weer zijn eigen adblocker.

De Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 review

Is het een tablet? Is het een projector? Het is beide! PCM neemt deze opvallende Android-tablet onder de loep, een 'bijzonder product met wat kanttekeningen'. Voor alles moet een eerste keer zijn, dus de Yoga Tab 3 Pro 10 heeft last van wat kinderziektes. Maar gaat de tablet daaraan ten onder, of maakt de beamerfunctie veel goed? Lees het in de review!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht