PCM-weekoverzicht: Welke usb-c-adapter past bij jou?

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Zes van de beste usb-c-adapters getest

Recente laptops zijn zo plat dat er vaak niet zoveel ruimte is voor een hoop aansluitingen. In sommige gevallen moet je het zelfs stellen met maar één usb-c-poort. Dan denk je al snel na over een adapter. Maar er is een hoop keus in dit segment. Wat is de beste usb-c-adapter? We hebben er zes getest.

Waarom gaming-smartphones in opmars zijn

De dagen dat we nog opkeken van een simpel spelletje Snake op onze mobieltjes, ligt ver achter ons. Huidige smartphones zijn ware mobiele krachtpatsers die telkens geavanceerdere games kunnen weergeven. De gaming-smartphone is dan ook aan een opmars bezig. Lees meer over deze trend.

Hoe Google Maps bijdraagt aan betere verkeersveiligheid

Op je smartphone kijken in de auto, dat is vragen om problemen. Maar veel mensen navigeren nu via Google Maps, dus dan kom je er niet onderuit. Google implementeerde de afgelopen tijd dan ook functies die de verkeersveiligheid juist verbeteren. Lees er in dit artikel meer over.

Automatisering in de landbouw, AI op de boerderij

De afgelopen weken is er veel te doen geweest rondom de landbouwsector. Tijd voor een positiever verhaal: we bekeken voorbeelden van de nieuwste ontwikkelingen op boerderijen wereldwijd. Er wordt volop getest om de dagelijkse taken met behulp van techniek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht