}
abonneren

PCM-weekoverzicht: Wat je moet weten over ethisch hacken

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Ethisch hacken voor beginners: Wat moet je kunnen?

Rond hacken hangt nog altijd het stigma van criminaliteit. Maar juist daarom hebben bedrijven baat bij mensen die lekken in software en sites opsporen en dat rapporteren, zodat er geen misbruik van wordt gemaakt. Wat moet je weten over ethisch hacken wanneer je daaraan wilt beginnen?

CES Asia: Technologische vernieuwing in China

Azië ontpopt zich tot koploper op tech-gebied en nergens is dat zo duidelijk als tijdens het jaarlijkse tech-evenement CES Asia. Een uitgelezen kans om trends voor de komende jaren te kunnen voorspellen, van televisies met AI er in tot vliegende taxi's. PCM was erbij.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van juni

De maand juni zit er alweer bijna op, maar natuurlijk niet zonder een nieuwe Draadbreuk. Daarin kijken we dit keer onder meer naar het optimaliseren van bandbreedte in Windows 10, het veelzijdige NetAdapter Repair All-in-One en nog veel meer.

De beste all-in-one printers getest

Een all-in-one-printer kopen, hoe lastig kan dat nou zijn? Denk je misschien bij jezelf. Totdat je er echt eentje nodig hebt en je je er in gaat verdiepen. Want naast de aanschaf heb je o.a. ook te maken met kosten van cartridges. We hebben vijf modellen getest om dit inzichtelijk te maken.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI