abonneren

PCM-weekoverzicht: Waarom Office 2019 (niet) de keuze voor jou is

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Office 2019 als eenmalige licentie: een goeie deal?

Office 2019 is nu uit om als eenmalige licentie aan te schaffen. In tegenstelling tot Office 365 zit je daarna niet aan maandelijkse kosten vast. Voor 'wie nog niet klaar is voor de cloud', aldus Microsoft. Waarom is Office 2019 wel of juist niet iets voor jou, en wat zijn de nieuwe functies? Lees het hier.

Bedrijven maken steeds meer zelf

Moderne apparaten bestaan uit allerlei onderdelen die zelden allemaal van dezelfde fabrikant zijn. Neem een gemiddelde smartphone. Met name het scherm en de processor komen vaak van derde partijen. En dat kost geld. Daarom komt daar tegenwoordig telkens meer verandering in.

Hoe kun je je digitale voetafdruk zoveel mogelijk beperken?

In deze online wereld moet je actief je best doen om je surfgedrag zoveel mogelijk anoniem te houden. Want als je alsmaar op 'accepteren' en 'akkoord' klikt, geef je zomaar veel gevoelige data uit handen. Wie weet wat er dan mee gebeurt. In dit artikel wat tips waarmee je de controle terugkrijgt.

Google Agenda delen met collega's

Je agenda afstemmen met die van collega's is vandaag de dag een stuk eenvoudiger dan 'vroeger'. Dat moet ook wel, want we leven in een tijd waarin we veel zaken op afstand met elkaar regelen. Met de Google Agende kom je een heel eind. Lees hier wat je opties zijn.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures