abonneren

PCM-weekoverzicht: Waarom Nederland zo aantrekkelijk is voor datacenters

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Een derde van Europese datacenters in Nederland: Waarom?

'Het internet' is in Nederland goed geregeld. 97 procent van de huishoudens heeft toegang tot internet en op het gebied van snelheid scoren we internationaal erg hoog. Geen wonder dat een derde van alle datacenters van Europa in ons land ligt.

Epson EcoTank ET-3750 review

Dé reden om over te stappen op een ecotank-printer is de kostenbesparing. Althans, dat doet de fabrikant je geloven. Maar hoeveel is daar van waar? Lees het in deze Epson EcoTank ET-3750 review.

Alles over de proef met zelfrijdende trein ProRail

Als het aan ProRail ligt, gaan we straks allemaal met de zelfrijdende trein naar het werk. Niet alleen is dit efficiënter, het moet ook veiliger zijn. Deze week bleek immers nog dat daar helaas nog veel stappen gezet kunnen worden. Wat zijn de voornaamste uitdagingen op dit gebied?

Zo krijg je gedeelde mappen in Windows 10 weer terug

Heb je onlangs Windows 10 opnieuw geïnstalleerd? Dan heb je misschien gemerkt dat je in sommige gevallen geen toegang meer kunt krijgen tot gedeelde mappen. En dan? Lees hier meer over het inschakelen van SMB/CIFS.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht