}
abonneren

PCM-weekoverzicht: Waarom Google Glass nog steeds geen succes is

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Wat is er gebeurd met Google Glass?

Het is eigenlijk nog niet eens zo heel lang geleden dat de Google Glass op onze redactie terecht kwam en iedereen stond te dringen om de futuristische gadget te proberen. Het leek net zo'n doorbraak te worden als de iPhone dat was voor smartphones, maar helaas. Wat ging er nu precies mis?

Het beleid van streamingdiensten - hoe ver mag de curator gaan?

Muziek streamen met Spotify, films en series met Netflix... ontzettend handig, maar wat je luistert en kijkt is niet jouw eigendom. De diensten bepalen zelf welke content wel en niet mag, wat blijft en wat gaat. In hoeverre zijn ze hierin eigenlijk eigen baas?

Dns-hijacking: Alles over het kapen van domeinnamen

De gemiddelde internetgebruiker weet inmiddels dat hij goed op de url van websites moet letten. Wijkt die af? Grote kans dat je met een nepsite te maken hebt. Maar wat nu als een malafide site opereert vanaf een officiële url, die door de originele eigenaar is vergeten? Welkom bij dns-hijacking.

Virtualisatie met VirtualBox en VMware Player

Windows op een Mac, of juist Linux draaien op een Windows-pc... virtualisatie maakt dat mogelijk. Je hebt er alleen wel de juiste software voor nodig, zoals VirtualBox of VMware Player. In dit artikel gaan we wat dieper in op de mogelijkheden daarvan.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI