abonneren

PCM-weekoverzicht: Volwaardig gamen op smartphone

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Groteske game-ervaringen op de smartphone, kan het?

De tijden dat telefoontjes slechts genoeg geheugen hadden voor een potje Snake, liggen ver achter ons. Door ontwikkelingen op het gebied van betere schermen en snellere processoren liggen volwaardige game-ervaringen op de loer. We nemen deze trend in dit artikel onder de loep.

Schaken en AI: Zijn computers beter dan mensen?

Wat een mens kan, kan een computer beter. Sneller en efficiƫnter. Maar geldt dat wel voor alles? De afgelopen tijd leerden de machines een hoop van schaken, het is niet meer zo vanzelfsprekend dat een mens een potje wint. AI versus het schaakspel, een geschiedenisles.

Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018

Ook in 2018 kwamen er weer honderden elektronica-producten bij. Van smartphones tot beeldschermen, van koptelefoons tot wearables. Ieder jaar pikken we de beste gadgets er tussenuit. Zij verdienen dit keer - na onze uitvoerige tests - een Tech Award 2018. Dit zijn alle winnaars!

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht