abonneren

PCM-weekoverzicht: Vind de 4 bay-nas die bij je past

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste 4 bay-nas’en in alle prijsklassen

Een nas is per uitstek geschikt voor grootverbruikers die op verschillende apparaten netwerk-toegang tot hun bestanden willen hebben. Met een 4bay-nas - waar dus vier schijven in passen - kun je dan een hoop kanten op. We vergelijken in dit artikel zeven modellen, onder andere van QNAP en Synology.

Dit is waarom fake news-filmpjes steeds echter lijken

Geloof online niet alles wat je leest. Tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Fake news wordt telkens realistischer, niet alleen in tekst maar met name ook in video. Wat zijn de achterliggende technieken die ons om de de tuin moeten leiden? En hoe herken je nepfilmpjes?

Google Home review - Spil in je geautomatiseerde huis

De Google Home is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar maar wij hebben er al veel langer eentje in huis. Sinds 2016, toen de Home lanceerde in de Verenigde Staten. In drie jaar tijd hebben we het product telkens slimmer zien worden. Lees de bevindingen in deze Google Home review.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van juni

Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je opties die je eerder nog niet voor mogelijk hield. Dit keer kijken we onder meer naar de mogelijkheden om een Mac met een Windows-pc te verbinden en systeembeheer met het Windows Admin Centrum.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures