abonneren

PCM-weekoverzicht: Tips voor de aanschaf van een nieuwe nas

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Waar op te letten bij het kopen van een nas?

Nas'en zijn er in verschillende vormen en maten. Zoek je er eentje uit, dan zie je al snel door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Daarom zetten we op een rijtje met welke zaken je rekening moet houden bij het aanschaffen van een nieuwe nas. Lees er hier alles over.

Nieuwe privacy-wet: Hoe verschilt de AVG van de Wbp?

Waarschijnlijk zit je mailbox vol berichten van partijen die je vragen of je alsjeblieft hun nieuwsbrieven nog wilt ontvangen. Dit heeft allemaal te maken met nieuwe regels omtrent het opslaan van data, ofwel de Algemene verordening gegevensbescherming. We vergelijken de nieuwe wet in dit artikel met de oude, de Wbp.

AVM Fritz!Box 7590 - Meer dan een WiFi-router

Telefonieserver, dect-basisstation, mediaserver, hub voor ‘home automation’ én een wifi-mesh... door de AVM Fritz!Box 7590 afdoen als slechts een router, doen we hem eigenlijk te kort. Lees hier over de uitgebreide mogelijkheden van het nieuwste topmodel van AVM.

De beste goedkope smartphones uit China vergeleken

Smartphones uit China bewijzen zichzelf telkens meer toestellen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. En dat terwijl er nog maar kortgeleden een behoorlijk stigma rustte over het label 'Made in China'. Destijds terecht, inmiddels niet meer.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht