abonneren

PCM-weekoverzicht: Techniek en sport gaan hand in hand

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Techniek en sport kunnen niet meer zonder elkaar

Of je nu voor- of tegenstander bent van de VAR, de videoscheidsrechter is niet meer weg te denken uit het moderne voetbal. En ook in andere sporten zorgen nieuwe technieken ervoor dat we telkens eerlijker spelen Ć©n telkens beter presteren. Lees onderstaande artikelen maar eens.

De invloed van techniek in de sport

Vijf meest uiteenlopende sportgadgets

Beste netwerktips- en tools van april

Als netwerkbeheerder duiken er dagelijks problemen op waarvan de oorzaak wellicht niet meteen duidelijk is. Ook deze maand hebben we weer wat handige tips en tools voor je op een rij gezet. Bijvoorbeeld rond het opsporen van netwerkadapters of een totale netwerk-reset.

De grootste led-schermen ter wereld

Als je de tv in je woonkamer al groot vond... het kan nog veel forser. Denk maar eens aan de joekels van led-schermen die zo prominent aanwezig zijn op Times Square. In dit artikel kijken we naar enkele van de grootste schermen ter wereld. Wat zijn op dit gebied de huidige innovaties?

Alles over de slimme bril van Huawei

Na het floppen van de Google Glass, durfde de tech-industrie zich een poosje niet aan het fenomeen van slimme brillen te wagen. De imagoschade was te groot. Nu komt het concept toch weer langzaam op gang. Zie de slimme bril van Huawei als meest recente voorbeeld. Wat kun je daarmee?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures