abonneren

PCM-weekoverzicht: Techindustrie infiltreert de gezondheidszorg

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Medische privacy: Zijn je gegevens veilig bij techbedrijven?

Elektronica helpt ons gezonder te leven. Denk aan fitnessbandjes die tot bewegen stimuleren, de Apple Watch die hartfilmpjes maakt en slimme weegschalen. Maar die gegevens worden opgeslagen bij de makers van dit soort gadgets. Moeten we dat wel willen? We vroegen het vier experts.

Wat er is misgegaan bij Apple AirPower

Hij kwam hierboven al even voorbij, de Apple Watch. Al een poosje was het de bedoeling dat je deze samen met iPhones en AirPods tegelijk draadloos kon opladen via een speciale mat. Dat gaat niet meer door, Apple annuleerde de gadget. De uitdagingen bleken te groot om te overwinnen.

Waar je op moet letten als je je smartphone verkoopt

Wissel jij regelmatig van telefoon? Vaak kun je dan nog best wat overhouden aan je 'oude' model. Dus zet je deze bijvoorbeeld op Marktplaats. Maar je wil natuurlijk niet dat de nieuwe eigenaar door jouw gegevens kan neuzen. Met deze tips maak je je smartphone klaar voor een tweede leven.

Mio MiVue 785 Touch review

Er gebeuren dagelijks helaas veel ongelukken in het verkeer. Lang niet altijd is even zeker wie precies 'de schuldige' is in dit soort situaties. Met een dashcam kun je naderhand de beelden op je gemak nog eens terugkijken. In onze Mio MiVue 785 Touch review lees je of dit een goede investering is.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: